20 коледни дни за депутатите. "Господ е казал да не се работи!"

От 23-ти народните избраници излизат в заслужена ваканция
16 дек 2009 10:00,
252
20 коледни дни за депутатите. "Господ е казал да не се работи!"
Снимка: БГНЕС

Депутатите ще заседават извънредно във вторник следващата седмица, преди да излязат във ваканция от 23 декември до 10 януари.

Това стана ясно след заседание на председателския съвет на 41-вото народно събрание.

Така депутатската почивка за Коледа и Нова година се очаква да бъде 20 дни.

Тази седмица народните представители обещават, че ще работят ударно по законодателната си програма, защото в петък не се предвижда да има парламентарен контрол.

В сряда министър-председателят Бойко Борисов коментира лаконично очертаващата се дълга почивка на народните представители.

Посочвайки към небето, той обясни, че Господ е казал да не се работи – затова дори той не може да накара държавата да го прави.

"Християни сме, трябва да си спазваме и разпоредбите на началника", заключи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
0
 
0
 
! Отговори
На Него преди 14 години
звездите му го говорят...че господ така е казал... не му обръщайте внимание, простено му е :))) Ние, обаче, как да си простим, че му се доверихме...
238
0
 
0
 
! Отговори
Симеон преди 14 години
А учениците няма и 10 дена! (mad)
237
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
не само гладни, а и като волове ще се бъхтят за никакви пари.
236
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Само робите ще отработват.
235
0
 
0
 
! Отговори
Евгени Томов преди 14 години
Какво значи ваканция? Има платен отпуск, неплатен отпуск, болничен. Всичко останало е самоотлъчка и ако не се узакони тази почивка, можем да се съберем пред Парламента и да уволним "персонала" си, който назначихме на изборите. Така се прави демокрация.
234
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
mnogo ste prosti vsichki, kvo obshto ima boiko s otpuskata na deputatite samo mi kajete, da ne bi da q reshava toi?
233
0
 
0
 
! Отговори
Пепа преди 14 години
А ще ги отработват ли тези 20 дни ИЛИ ще им се броят от годишната отпуска ?
232
0
 
0
 
! Отговори
??? преди 14 години
' $155 млрд. срещу безработицата в САЩАмериканският Конгрес одобри изразходването на 155 млрд. долара за създаването на нови работни места, в подкрепа на усилията на Белия дом да се пребори с негативното влияние на най-тежката рецесия в страната от 30-те години на XX в. насам. Отпускането на средствата бе гласувано с 217 гласа "за", срещу 212 "против" в Камарата на представителите. Разходването им ще отиде както за създаване на нови работни места, така за да се предотврати съкращаването най-вече на учители, полицаи и други професионалисти от държавния сектор.Очаква се Сенатът да потвърди одобрението Камарата на представителите в началото на идната година.Администрацията на Барак Обама има амбициозната цел да редуцира безработицата с 10% до ноември 2010 г., когато ще се проведат избори за Конгреса.Междувременно американският президент се обяви против повишаването на данъците и намаляването на държавните разходи през следващата година. Подобни действия, според Обама, ще бъдат погрешни в момент, когато американската икономика още не е излязла напълно от рецедията и е "все още крехка"."Това от което се нуждаем, е да определим посоката в средносрочен и дългосрочен план, като приоритетно за страната е намаляването на бюджетния дефицит и вътрешния дълг. Задача номер едно е да върнем икономиката "обратно на пистата", и мисля, че до момента се справяме успешно, отдалечавайки се от катастрофата", каза Обама в интервю за ABC News.В този ред на мисли американският президент сподели, че очаква "добър" икономически растеж за последното тримесечие на изтичащата 2009 г.'Меката пица, дето бил 7 - ми в някаква виртуална класация, може ли да чете ? А може ли да разсъждава ? Нека види как го правят хамериканците !
231
0
 
0
 
! Отговори
555 преди 14 години
До 1 април няма ли още няколко месеца??? Или вече сменихме календара и летоброенето?
230
0
 
0
 
! Отговори
debat преди 14 години
BOIKO VECHE SE IMA ZA GOSPOD.Q PO DOBRE DA VARVI DA SE LEKUVA,NE CHE SHTE MU POMOGNAT,AMA PONE DA OBLEKCHAT MUKITE MU
229
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
20 dena .. a naroda gladen shte sedi ,a te po hoteli po kurorti
228
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
..kato nas uchenicite "Ot 23.12.2009g." 20 dena mnogo sa im :D
227
0
 
0
 
! Отговори
работохолик преди 14 години
Посочвайки към небето, той обясни, че Господ е казал да не се работи затова дори той не може да накара държавата да го прави."Християни сме, трябва да си спазваме и разпоредбите на началника", заключи Борисов.да, ама защо не е национална тая почивка, нали не можело да кара държавата да работи, само за него ли тоя господ, а нормалните хора да бачкат и да отработват даже празниците не е мн честно той да се разпорежда като господ
226
0
 
0
 
! Отговори
Иван хафти преди 14 години
А , раята да бачка! Нихната ....!
225
0
 
0
 
! Отговори
qusi преди 14 години
Бойко от кога разговаря с Господ.... а може да му има тел. номер.... а може вече да се смята за господ щом и измисля божи заповеди за почивка от 20 дни. Но вкрайна сметка да не се окаже на следващите избори, че неговия Бог е народа и да му се моли за бюлитини..... само лицемери в тоя парламент.
224
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
glasuvaite o6te za boiko hah
223
0
 
0
 
! Отговори
ЕДИН ЧОВЕК преди 14 години
В никоя друга държава не почиват толкова много. Нашите депутати много работили, нещо- ха ха ха. Кой знае къде на топличко , ще отмарят. ЖАЛКО ЗА НАРОДА.... НАЙ- ВЕЧЕ ЗА ДЕЦАТА НИ.
222
0
 
0
 
! Отговори
++ преди 14 години
"Посочвайки към небето, той обясни, че Господ е казал да не се работи затова дори той не може да накара държавата да го прави."ами ако за 20 дни (щом е рекъл господ да не се работи) пуснем във ваканнция полицията и затворите?!дали инициалите на господ са ББ?
221
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
озориха се горкичките ББ пак се оака
220
0
 
0
 
! Отговори
Георги Петров преди 14 години
Бойко слуша Господ,а не народа!